de gourmet en fondue specialist van Scheveningen, Den Haag en omgeving

Gourmetten de manier van gezellig samen zijn.
Rondom het gourmet stel is het de manier van veelzijdig en smakelijk eten.
Lekker combineren en voor ieder wat wils.
Vergeet natuurlijk bij het serveren de kruiden, zout, kruidenboter, boter, diverse sausjes,
salades en natuurlijk het stok brood niet.
Wij adviseren 250 gram vlees, aangezien er vaak nog diverse andere dingen bij geserveerd worden.
U kunt heerlijk combineren met stokbrood kruidenboter, allioli, warme pindasaus of heksenkaas.
Maar een stokbroodje met een burger of gebakken stukje vlees doet het ook altijd goed.
Ook lekker is het om over het te bakken vlees een plakje kaas naar keuze te laten smelten.
Wij bieden een groot assortiment vlees voor ieder wat wils.
En u kunt u gourmet, fondue of steengrillvlees zelf samen stellen zo dat een ieder tevreden is.
ons assortiment:

boeren burgertjes    slavinkjes    lams karbonaatjes
corden bleutjes    stroganoff burgertjes    schevenings speklapjes
goudvinkjes    varkens sateetjes    shoarmavlees
gehaktballetjes    haas biefstukjes    speklapjes
hamburgertjes    kalfs schnitzels    varkenshaas
italiaanse burgertjes    kalfs lever    varkens schnitzels
kip sateetjes    kipfiletjes    zeeuws speklapjes
shaslick    kogel biefstukjes    
    Lekker te combineren met uitjes, champignon's en paprika een gebakken eitje maakt het kompleet.
Voor de kinderen mag natuurlijk de pannen koek mix niet ontbreken en een fricandel en/of patatjes doen het ook goed.
verhit het vlees goed zorg voor goede ventilatie. Bak uw vlees lekker in de kruidenboter of roomboter.
Eet smakelijk voor vragen zijn wij u graag van dienst.
Of maak gebruik van onze bestellijst!

boeren burgertjes    slavinkjes    lams karbonaatjes
corden bleutjes    stroganoff burgertjes    schevenings speklapjes
goudvinkjes    varkens sateetjes    shoarmavlees
gehaktballetjes    haas biefstukjes    speklapjes
hamburgertjes    kalfs schnitzels    varkenshaas
italiaanse burgertjes    kalfs lever    varkens schnitzels
kip sateetjes    kipfiletjes    zeeuws speklapjes
shaslick    kogel biefstukjes    
    Lekker te combineren met uitjes, champignon's en paprika een gebakken eitje maakt het kompleet.
Voor de kinderen mag natuurlijk de pannen koek mix niet ontbreken en een fricandel en/of patatjes doen het ook goed.
verhit het vlees goed zorg voor goede ventilatie. Bak uw vlees lekker in de kruidenboter of roomboter.
Eet smakelijk voor vragen zijn wij u graag van dienst.
Of maak gebruik van onze bestellijst!