jb systems

De LED Diamond van JB Systems is een veelzijdig lichteffect dat eigenlijk bestaat uit twee onderdelen. Aan de ene kant gaat het over 80 lenzen, waar talloze lichtstralen uit schieten. Aan de andere kant gaat het om het mat-transparante kunststof van de rest van de kap, die de kleur aanneemt van de LEDs die er op schijnen. Hierdoor heeft u eigenlijk twee effecten in één, wat een spectaculair resultaat geeft.

led diamond 6*3 watt


De LED Diamond beschikt over 6 stuks 3 Watt LEDs, verdeeld over 2 rode, 2 groene en 2 blauwe varianten. Hiermee kunnen verschillende kleurencombinaties gemaakt worden. De 6 LEDs stralen uit over een gebied met 80 lenzen, waardoor honderden lichtstralen de ruimte vullen. De enorm brede afstralingshoek maakt het mogelijk een complete zaal te vullen met kleurrijke lichtstralen, zowel kleine als grote ruimtes!

25 euro per dag

veelzijdig LED lichteffect
roterend LED-cluster
lichtbron: 6x 3 Watt LED
2x rode, 2x groene, 2x blauwe LED
diverse kleurencombinaties mogelijk
kap voorzien van 80 lenzen, voor een brede afstraling zaalvullend effect
0-100% dimmer en supersnelle stroboscoopfunctie
DMX-besturing via 1 of 6 DMX-kanalen
automatische, muziekgestuurde en master/slave modus


jb systems

Deze extreem compacte balk is voorzien van acht LED-projectors die ieder voorzien zijn van een 9 Watt RGB LED die samen met de speciale lenzen zorgen voor strakke bundels waarmee u de meest chaotische effecten kunt creëren. Daarnaast zijn er ook nog vier krachtige witte LED's in de behuizing die zowel als stroboscoop en blinder kunnen fungeren.

party beams led effect

Het mooiste van alles is dat dit volledig op maat van de muziek gaat als u dat wilt. Zo heeft u er helemaal geen omkijken naar. Wilt u toch wat meer controle en synchroniciteit dan zijn er eveneens de Master/Slave en DMX-mogelijkheden op de Party Beams

50 per dag

LED lichteffect
lichtbronnen
8x 9 Watt RGB LED's
4x 1 Watt Witte LED's
dimmer: 0-100%
werkmodi: Auto, Sound, Master/Slave, DMX
LED-display met instelmogelijkheden