Brandpasta 2,50 p.st.


De chafing dish is misschien wel het meest gebruikte apparaat in de professionele horeca en cateringwereld. Chafing dishes worden doorgaans verwarmd met brandpasta. De meeste brandpasta wordt gemaakt van natuurlijk (bio) ethanol alcohol, gemengd met water en een verdikkingsmiddel. Door dit verdikkingsmiddels is brandpasta veiliger dan brandspiritus. Daarnaast is brandpasta roet en geurvrij.
Gebruik: plaats het blikje direct onder de waterpan van een Chafing Dish of onder een ander, voor open vuur geschikt, te verhitten object.
Brandtijd: ± 4 uur voor de 145 gram blikjes.

Chafing dishes 15,00
per dag


Uw eten buffet of hapjes warm houden? Huur bij ons dan de juiste apparatuur hiervoor.
En stel hem zelf samen 1*1/1 bak goed voor 9 kilo, een 2*1/2 bak goed voor 2 maal 4 kilo of een 3*1/3 bak goed voor 3 maal 2,5 kilo.
De chafing disches worden geleverd met 2 maal brandpasta.
En een gebruiksaanwijzing.


Hendi houtskool bbq 25,00 per dag

Houtskoolbarbecue van chroomstaal met demonteerbare poten.
Dit BBQ model heeft 3 roosters voor optimaal barbecue plezier.
Ideaal voor elke barbecue op houtskool.

Pizzapan 15,00

per dag

Maak overheerlijke pizza's, groenten gerechten en vlees met deze Severin Partypan BP2427 met anti-aanbaklaag. De pan is voorzien van koele handgrepen en een regelbaar thermostaat. Het snoer van de pan is afneembaar.

Soepketel 10 l.

15,00 per dag

Uitermate geschikt voor gebruik op zelfbedieningsbuffetten, ook uitermate geschikt voor het warmhouden van sauzen, kerriespijzen, hotdogs, sateh, etc.
De soepketel mag uitsluitend nat, d.w.z. au bain-marie, gebruikt worden. Met roestvrijstale.

Thermische container
45,00 per dag


Met een thermische container, vervoert u warme gerechten zonder dat ze afkoelen of dat de smaak of versheid van de producten verloren gaat. Ideaal dus voor de praktische werkzaamheden en het warm houden van maaltijden op locaties. Door de hoge isolatiewaardes zijn deze thermische container eveneens geschikt voor het goed koel houden van gerechten of dranken.Ultra-lichtgewicht, duurzame container met hermetisch sluitbare opening.
Geschikt voor Gastronorm 1/1 containers.
Voorzien van 8 groeven met 61 mm tussenruimte om GN containers in te schuiven.
De hoge stapel randen met vergrendelend profiel garanderen stabiel stapelen zonder verschuiving.